VORES BUTIK - Shape House A/S
16024
page-template-default,page,page-id-16024,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

VORES BUTIK

KOM OG BESØG VORES 800m2  BUTIK

Kom forbi et univers af muligheder, der altsammen er med til at gøre din drøm til virkelighed. Vores dygtige konsulenter står klar til at hjælpe dig med at udvælge lige præcis de materialer du har brug for, for at gøre drømmen om dit badeværelse til virkelighed.

Se videoen nedenunder, og få et lille indblik i vores 800m2 store butik.

LAD OS HJÆLPE DIG MED DIT DRØMMEBADEVÆRELSE

Shape House er et fuld-entreprise koncept, som for dig betyder at du udelukkende skal bekymre dig om at vælge de helt rigtige komponenter til dit drømme badeværelse, så klarer vi resten. Vi har bygget hundredvis af nye badeværelser i København, og vores VVS installatører har mere end 50 års erfaring i branchen. Vi har samlet alle håndværksgrupper under samme paraply, så du slipper for at skulle kommunikere og planlægge på tværs af forskellige faggrupper. Vi er ansvarlige for projektet fra start til slut, som typisk strækker sig over 4-6 uger.

HOS SHAPE HOUSE KAN VI HJÆLPE DIG MED AT OPNÅ DRØMMEN OM DIT NYE BADEVÆRELSE.
Book en badkonsulent og kom forbi til en snak om dit næste badeværelse

Hos Shape House sidder vores kompetente og veluddannede indretningskonsulenter klar til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Med mange års erfaring fra badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket badeværelse, der bedst lever op til dine behov, krav og rammer.

Uanset om du kun har ganske få kvadratmeter at gøre godt med eller om det er et kæmpe luksusbadeværelse, du skal have renoveret, kan vores personale inspirere og sparre, så du ender op med et badeværelse, du kan have glæde af i mange år.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

TRYK HER FOR AT FINDE OS