Kontakt - Shape House A/S
17198
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17198,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Kontakt

HOS SHAPE HOUSE KAN VI HJÆLPE DIG MED AT OPNÅ DRØMMEN OM DIT NYE BADEVÆRELSE.

BESØG VORES 800M2 STORE BUTIK

Besøg vores butik hverdag eller weekend, og lad dig inspirere til indretning af dit nye badeværelse. Vores butik med showroom ligger tæt ved København, og vi har åbent i almindelige butiksåbningstider.

 

Vores åbningstider er mandag til fredag kl. 10.00 – 17.00 og lørdag kl. 10.00 – 14.00.

Adresse

Islevdalvej 90A, 2610 Rødovre

Telefon

+45 41 50 00 55

Mail

info@shapehouse.dk

Book en badkonsulent og kom forbi til en snak om dit næste badeværelse

Hos Shape House sidder vores kompetente og veluddannede indretningskonsulenter klar til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Med mange års erfaring fra badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket badeværelse, der bedst lever op til dine behov, krav og rammer.

Uanset om du kun har ganske få kvadratmeter at gøre godt med eller om det er et kæmpe luksusbadeværelse, du skal have renoveret, kan vores personale inspirere og sparre, så du ender op med et badeværelse, du kan have glæde af i mange år.

FIND OS