NYT BADEVÆRELSE?
15917
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15917,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

NYT BADEVÆRELSE?

1. DRØMMEN OM DIT NYE BADEVÆRELSE

Hvis du ingen begrænsninger havde og bare kunne slå dig løs, hvordan skulle dit badeværelse så se ud? Hvordan skulle det føles og hvordan skulle det dufte?

 

Måske skal fliserne være mørke, rå, farverige eller enkle. Det kan være at hyggen skal være i fokus, eller at funktionaliteten skal være i top.  – Der er nærmest ingen grænser for hvad der kan lade sig gøre, så slip fantasien løs.

 

Du kan med fordel lave en grov opmåling og tegning af dit rum forud for dit besøg hos os, så kan vi nemmere tale om mulighederne med dig

2. BESØG SHAPE HOUSE MED DIN BADEVÆRELSES-DRØM

Når du har gjort dig nogle tanker og overvejelser, og er klar til at få input, kan du booke en tid på hjemmesiden, eller ringe til os i butikken. 

 

Når vi mødes i butikken, vil vores indretningskonsulenter stå klar til at oversætte dine tanker og drømme til virkelighed.

 

I vores 800m2 store butik kan du se og opleve et hav af møbler, armaturer og fliser fra alle vores brands. Sammen med en konsulent kan vi finde ud af præcis hvilke komponenter der passer ind i dit kommende badeværelse, der overholder budgettets rammer.

3. FÅ BESØG AF EN BADEVÆRELSES-SPECIALIST

Når du er klar til det, aftaler vores autoriserede VVS installatører en dato med dig, hvor de kan komme på besøg. Her kan I drøfte idéer og tanker, og de kan rådgive omkring hvilke elementer passer ind i netop dit badeværelse.

 

De sørger også for at opmåle rummet, så der er mulighed for at lave et 3D indretningsforslag sammen med tilbuddet på totalentreprisen.

4. TILBUD OG 3D VISUALISERING AF DIT NYE BADEVÆRELSE

Efter opmålingen af dit rum og kortlægningen af dine ønskede komponenter, udarbejder vi et tilbud på totalentreprisen. Det gør vi selvfølgelig ganske gratis og uforpligtende.

 

Vi gennemgår sammen tilbuddet, og har mulighed for, mod betaling på kr. 2.500,- inkl. moms, at visualisere dit kommende badeværelse i 3D, så du har det bedst mulige beslutningsgrundlag.

5. TOTALENTREPRISEN PÅ DIT NYE BADEVÆRELSE

Shape House er et totalentreprise koncept. Vi tager os af hele projektet fra start til slut, og står for planlægningen og kommunikationen med samtlige håndværksgrupper der skal ind over projektet.

Vi sørger for at det bliver nemt og gnidningsfrit for dig hele vejen igennem. Over de 4-6 uger som et projekt typisk tager, har vi det fulde ansvar for at du ender med dit drømmebadeværelse til tiden, med mindst mulige gener undervejs.

KOM FORBI OG SE VORES 800 M2 STORE BUTIK

Book en badkonsulent og kom forbi til en snak om dit næste badeværelse

Hos Shape House står vores kompetente og veluddannede indretningskonsulenter klar til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Med mange års erfaring fra badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket badeværelse, der bedst lever op til dine behov, krav og rammer.

Uanset om du kun har ganske få kvadratmeter at gøre godt med eller om det er et kæmpe luksusbadeværelse, du skal have renoveret, kan vores personale inspirere og sparre, så du ender op med et badeværelse, du kan have glæde af i mange år.

    TRYK HER FOR AT FINDE OS