OM OS - Shape House A/S
17255
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17255,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

OM OS

HVEM ER SHAPE HOUSE?

SHAPE HOUSE ER ET FULDENTREPRISE KONCEPT, SOM FOR DIG BETYDER AT DU IKKE SKAL BEKYMRE DIG OM DU HAR VALGT DE HELT RIGTIGE KOMPONENTER TIL DIT BADEVÆRELSE.

 

VI HJÆLPER DIG HELT FRA SPÆD IDE TIL FÆRDIGT PRODUKT, OG VI ER MED DIG HELE VEJEN FRA VORES 800M2 STORE BUTIK, OG FREM TIL DIT BADEVÆRELSE STÅR KLART.

 

VI HAR GENNEM MANGE ÅR BYGGET HUNDREDVIS AF NYE BADEVÆRELSER I KØBENHAVN OG OMEGN. VI HAR VORES EGNE FASTE INSTALLATØRER MED MERE END 50 ÅRS ERFARING I BRANCHEN. HER HAR VI SØRGET FOR AT SAMLE ALLE HÅNDVÆRKSGRUPPER UNDER SAMME PARAPLY, SÅ DU SLIPPER FOR AT SKULLE KOMMUNIKERE OG PLANLÆGGE PÅ TVÆRS AF FORSKELLIGE FAGGRUPPER.

 

VI ER DER DERFOR FOR DIG FRA PROJEKTETS START TIL SLUT, SOM TYPISK STRÆKKER SIG OVER 4-6 UGER.

RING MEGET GERNE TIL OS, VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG!

MØD SHAPE HOUSE

VI STÅR ALLE KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG MED DIT NÆSTE PROJEKT. 

TORBEN

CHRISTINA

ERIK

SABRINA

ALEXANDER

TOBIAS

MINA

HOS SHAPE HOUSE KAN VI HJÆLPE DIG MED AT OPNÅ DRØMMEN OM DIT NYE BADEVÆRELSE.

LAD OS HJÆLPE DIG MED DIT DRØMMEBADEVÆRELSE

I VORES 800 M2 STORE BUTIK KAN DU LADE DIG INSPIRERE TIL INDRETNINGEN AF DIT NYE BADEVÆRELSE.

 

VORES BUTIK LIGGER TÆT VED KØBENHAVN, OG VI HAR ÅBENT I ALMINDELIGE BUTIKSÅBNINGSTIDER. VORES ÅBNINGSTIDER ER:

 

MANDAG TIL FREDAG KL. 10.00 – 17.00  &  LØRDAG KL. 10.00 – 14.00.

Adresse

Islevdalvej 90A, 2610 Rødovre

Telefon

+45 41 50 00 55

Mail

info@shapehouse.dk

BOOK EN BADKONSULENT OG KOM FORBI TIL EN SNAK OM DIT NÆSTE BADEVÆRELSE

HOS SHAPE HOUSE SIDDER VORES KOMPETENTE OG VELUDDANNEDE INDRETNINGSKONSULENTER KLAR TIL AT GØRE DINE BADEVÆRELSESDRØMME TIL VIRKELIGHED. MED MANGE ÅRS ERFARING FRA BADEVÆRELSESBRANCHEN HAR DE, DE BEDSTE FORUDSÆTNINGER FOR AT HJÆLPE DIG MED AT FINDE UD AF, HVILKET BADEVÆRELSE, DER BEDST LEVER OP TIL DINE BEHOV, KRAV OG RAMMER.

 

UANSET OM DU KUN HAR GANSKE FÅ KVADRATMETER AT GØRE GODT MED ELLER OM DET ER ET KÆMPE LUKSUSBADEVÆRELSE, DU SKAL HAVE RENOVERET, KAN VORES PERSONALE INSPIRERE OG SPARRE, SÅ DU ENDER OP MED ET BADEVÆRELSE, DU KAN HAVE GLÆDE AF I MANGE ÅR.

    TRYK HER FOR AT FINDE OS