PRESSALIT - Shape House A/S
16414
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16414,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Pressalit A/S er en dansk virksomhed med produktion i Ry, Danmark. Siden 1954 har vi designet, udviklet og produceret toiletsæder af højeste kvalitet. Siden 1975 har Pressalit også udviklet fleksible badeværelsesløsninger og højdejustérbare køkkener. Dette har gjort os til en af verdens førende producenter af højkvalitets badeværelsesløsninger. Høj kvalitet, fuldendt design og gennemført funktionalitet kendetegner vores brede udvalg af produkter.

DE NYESTE PRODUKTER FRA PRESSALIT

Spira art - Knud Holscher
Gennemtænkt design har resulteret i et sæde, der kan åbnes med det yderste af en fingerspids. Det har quick-release og soft close. Designet specielt til Ifö Spira Art og Ifö Spira. Designeren bag sædet er Knud Holscher.
Sway Norden- Red dot Award
Sway Norden har et slankt og selvsikkert look. Forkæl dig selv med et sæde, der er et lækkert match til din stilsikre livsstil. 60 års designerfaring med fokus på smagfuld formgivning og komfort har resulteret i den prestigefyldte Red Dot Award – den største internationale anerkendelse i designverden.
Pressalit Choice
En serie, hvor der er fokus på funktionaliteten. Det er en serie af ligefremme og fleksible badeværelsesprodukter, som er funktionelle og diskrete i udtrykket.
Pressalit Vægspand
Smukke, bløde og afrundede former i en praktisk og rengøringsvenlig løsning, som kan betjenes med én hånd. Vægspandens indvendige spand er produceret af genbrugsplast. Åbner i en langsom bevægelse, som giver en eksklusiv og lydløs oplevelse og forbliver åben, indtil du er færdig med at anvende spanden. Den magnetiske lukning sikrer, at spanden lukker helt til.
Pressalit Style
Lad elegancen og din personlige stil skinne igennem med Pressalit Style. De lange elegante og grafiske silhuetter giver dig et spændende udtryk, der ikke blot byder på æstetisk løft - de viser også, at du har truffet et aktivt valgt om at lade ekstraordinært design indgå i indretingen af dit hjem.
Funktioner på toiletsæder
Et toiletsæde med soft close-funktion er en stille luksus i hverdagen. Toiletsædet daler dæmpet ned og lander blidt på kummen uden et brag. Med lift-off eller quick-release kan toiletsædet nemt og hurtigt tages af kummen og sættes på igen efter rengøring. Det gør rengøringen nemmere.
Vedligeholdelse af dit toiletsæde
Benyt et mildt sæbeholdigt rengøringsmiddel til rengøring af dit sæde. Vær sikker på, at der ikke efterlades noget fugt på sæde og beslag. Tør alt af med en blød og tør klud. Wc-rens og andre klorholdige eller ætsende rengøringsmidler bør ikke komme i kontakt med sæde og beslag, det kan medføre beskadigelse. sædet bør være slået op, indtil al wc-rens er skyllet væk.
PLUS Toiletstøtte
Alle PLUS toiletstøtter er med integreret dæmperfunktion, der sikrer at støtten sænkes kontrolleret fra lodret til vandret position. Højderegulérbar 240 mm uden brug af værktøj. Aftagelig og opklappelig

SE PRESSALIT I VORES 800 M2 STORE BUTIK

Book en badkonsulent og kom forbi til en snak om dit næste badeværelse

Hos Shape House sidder vores kompetente og veluddannede indretningskonsulenter klar til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Med mange års erfaring fra badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket badeværelse, der bedst lever op til dine behov, krav og rammer.

Uanset om du kun har ganske få kvadratmeter at gøre godt med eller om det er et kæmpe luksusbadeværelse, du skal have renoveret, kan vores personale inspirere og sparre, så du ender op med et badeværelse, du kan have glæde af i mange år.

TRYK HER FOR AT FINDE OS