hansgrohe - Shape House A/S
17922
page-template-default,page,page-id-17922,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

hansgrohe

hansgrohe

Hansgrohe udvikler og producerer innovative og højtydende løsninger til badeværelser. I tæt samarbejde med anerkendte designere og ingeniører skaber Hansgrohe produkter, der kombinerer æstetik og funktionalitet. Hansgrohe sortimentet inkluderer et bredt udvalg af armaturer, brusere, møbler og tilbehør i forskellige stilarter, der passer til enhver indretning. For at sikre en harmonisk og stilfuld oplevelse i hele hjemmet tilbyder Hansgrohe også avancerede teknologier som termostater, afløbssystemer og integrerede installationer, som alle er designet med fokus på bæredygtighed og komfort.

SE HANSGROHE I VORES 800 M2 STORE BUTIK

Book en badkonsulent og kom forbi til en snak om dit næste badeværelse

Hos Shape House sidder vores kompetente og veluddannede indretningskonsulenter klar til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Med mange års erfaring fra badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket badeværelse, der bedst lever op til dine behov, krav og rammer.

Uanset om du kun har ganske få kvadratmeter at gøre godt med eller om det er et kæmpe luksusbadeværelse, du skal have renoveret, kan vores personale inspirere og sparre, så du ender op med et badeværelse, du kan have glæde af i mange år.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

TRYK HER FOR AT FINDE OS