Grohe - Shape House A/S
16143
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16143,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

GROHE er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand, dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Du kan se vores store udvalg i vores butik, og se et udsnit af det på billederne.

DE NYESTE PRODUKTER FRA GROHE

Grohtherm SmartControl
GROHE Essence SmartControl i den flotte Børstet Cool Sunrise har et slankt design, der giver et øjeblikkeligt æstetisk løft til alle moderne køkkener.
Rainshower SmartActive 310
Brusesystemet har den skinnende og holdbare GROHE Long-Life Shine® teknologi, der sikrer et robust armatur med en finish, der holder.
Essence SmartControl
GROHE Essence SmartControl i den flotte Børstet Cool Sunrise har et slankt design, der giver et øjeblikkeligt æstetisk løft til alle moderne køkkener.
GROHE Red Duo
GROHE Red er et stilfuldt armatur, der giver kogende og filteret vand direkte fra hanen - sikkert og øjeblikkeligt. Når du først opdager alle fordelene ved denne, vil du aldrig undvære den igen.
Essence Håndvaskarmatur
GROHE Essence er med sit flotte design det perfekte håndvaskarmatur til dig, der ønsker at skabe et harmonisk og fuldendt badeværelse.
Lineare Håndvaskarmatur
GROHE Lineare har et minimalistisk design, der ser perfekt ud på ethvert moderne badeværelse, mens GROHE Long-Life Shine® teknologien sikrer et robust armatur med en finish, der holder.
Euphoria 310
GROHE Euphoria 310 i den flotte Børstet Hard Graphite er et luksuriøst brusesystem, der med sin store hovedbruser og håndbruserens mange strålemønstre garanterer en fuldt tilfredsstillende bruseoplevelse.
Essence toilet og sæde
GROHE Essence toilet og sæde har et flot design med sine delikate, organiske linjer, der er perfekte til at skabe et let, afbalanceret look til dit badeværelse.

SE GROHE I VORES 800 M2 STORE BUTIK

Book en badkonsulent og kom forbi til en snak om dit næste badeværelse

Hos Shape House sidder vores kompetente og veluddannede indretningskonsulenter klar til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Med mange års erfaring fra badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket badeværelse, der bedst lever op til dine behov, krav og rammer.

Uanset om du kun har ganske få kvadratmeter at gøre godt med eller om det er et kæmpe luksusbadeværelse, du skal have renoveret, kan vores personale inspirere og sparre, så du ender op med et badeværelse, du kan have glæde af i mange år.

TRYK HER FOR AT FINDE OS