FROST - Shape House A/S
16323
page-template-default,page,page-id-16323,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

FROST startede med en drøm i 2002 om at skabe en ny generation af designprodukter i rustfrit stål, hvor design og funktionalitet går hånd i hånd.

 

Det er en bæredygtig virksomhed som er baseret på langtidsholdbare produkter, tidløse design og innovative produktideer som ikke går på kompromis med kvaliteten på nogle punkter.
Dette har resulteret i mange unikke designudtryk, hvor flere produkter har opnået anerkendte designpriser

DE NYESTE PRODUKTER FRA FROST

NOVA2 Serien
NOVA2 er en tilbehørsserie i rustfri stål som fås i 9 forskellige FROST-finishes, hvilket gør det muligt at skabe en komplet og gennemgående indretning.
Quadra Serien
QUADRA serien er defineret ved den proportionelle dimension som giver et karakteristisk, men tidløst design. Du finder tilbehør til indretning af badeværelse, entre og køkken i de 9 unikke FROST-finishes.
Pedalspand/ Pedal Bin
Den ikoniske pedalspand fra FROST har vundet hele 4 designpriser for det moderne, minimalistiske og rene design. Alle dele er udført i 100% rustfrit stål og kan nemt matches med øvrige produkter for at fastholde en gennemgående designlinje fra start til slut.
Jubilæums edition
I anledning af 20-års jubilæum hos FROST er der lanceret tre særlige jubilæumsudgaver i Børstet Guld. Mød de gyldne ikoner: Sæbe- og desinfektionsdispenser, Pedalspand og Wishbone stumtjener eksklusivt hos Shape House.
Børstet Guld
Farven Børstet guld produceres i børstet rustfri stål, der PVD-behandles for at opnå den gyldne farve og ekstra slidstærke overflade. Behandlingen bruges til at skabe farverne kobber, guld og sort i de børstede og polerede udgaver.
BUKTO Stigen
BUKTO Stigen fås i forskellige farvekombinationer med en hvid eller sort pulverlakering som base og top i polerede FROST-finishes. Det enkle design gør stigen meget anvendelig som et dekorativt tilbehør i indretningen.
Spejl Kollektionen
Spejlene fra FROST er designet i en bred vifte af størrelser og finish, hvilket giver mulighed for skabe et univers af forskellige kreative opsætninger, hvor kun fantasien sætter grænser.
De ni FROST finish
Skab dit helt eget unikke udtryk med de ni FROST finishes og få uendelige muligheder for at skabe en gennemgående stil. De ni FROST finishes: Børstet rustfri, Poleret rustfri, Børstet kobber, Poleret kobber, Børstet guld, Poleret guld, Børstet Sort, Mat Sort og Mat Hvid.

SE FROST I VORES 800 M2 STORE BUTIK

Book en badkonsulent og kom forbi til en snak om dit næste badeværelse

Hos Shape House sidder vores kompetente og veluddannede indretningskonsulenter klar til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Med mange års erfaring fra badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket badeværelse, der bedst lever op til dine behov, krav og rammer.

Uanset om du kun har ganske få kvadratmeter at gøre godt med eller om det er et kæmpe luksusbadeværelse, du skal have renoveret, kan vores personale inspirere og sparre, så du ender op med et badeværelse, du kan have glæde af i mange år.

TRYK HER FOR AT FINDE OS