Dansani - Shape House A/S
16334
page-template-default,page,page-id-16334,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Dansani er en af Danmarks førende og mest innovative leverandører af møbler til badeværelset. Dansani både designer og producerer møbler, bruseafskærmninger og tilbehør til badeværelset i en høj kvalitet med fokus på høj finishgrad og godt håndværk. Udgangspunktet er dansk designtradition og gennemtænkte funktionaliteter, og så er der hos Dansani mange muligheder for skræddersyede løsninger med væg-til-væg møbler i din yndlingsfarve.

DE NYESTE PRODUKTER FRA DANSANI

Varm glød med brun eg
Lækker og praktisk skuffeindretning
Vælg møbler i din yndlingsfarve
Smukt matchende tilbehør
Eksklusiv fritstående Globe vask
Moon spejl med lysstyring
Varm glød med brun eg
Dansani Calidris skræddersyet til rummet

SE DANSANI I VORES 800 M2 STORE BUTIK

Book en badkonsulent og kom forbi til en snak om dit næste badeværelse

Hos Shape House sidder vores kompetente og veluddannede indretningskonsulenter klar til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Med mange års erfaring fra badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket badeværelse, der bedst lever op til dine behov, krav og rammer.

Uanset om du kun har ganske få kvadratmeter at gøre godt med eller om det er et kæmpe luksusbadeværelse, du skal have renoveret, kan vores personale inspirere og sparre, så du ender op med et badeværelse, du kan have glæde af i mange år.

TRYK HER FOR AT FINDE OS