3D VISUALISERINGER - Shape House A/S
16495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16495,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

OVERVEJER I AT FÅ LAVET EN 3D TEGNING?

Eksempler på 3D tegninger vi har lavet for vores kunder.

1. KIG FORBI

Kom forbi vores 800m2 showroom og gå en tur med en af vores inderetningskonsulenter. Her kan du lade dig inspirere af vores mange brands og miljøer.

2. DIT DRØMMEBADEVÆRELSE

Sammen med dine noter, og de tegninger / mål du kommer med til os, kan vi sammen definere hvilke elementer der skal indgå i dit drømmebadeværelse her i Shape House.

Prisen for en 3D Tegning er kr. 3.000,00,- inkl. moms. 

3. 3D TEGNINGEN

Efter vi er blevet enige om hvilke produkter der skal indgå i jeres næste badeværelse laver vi så 3D tegningen, så det er muligt at se, hvorledes badeværelset vil komme til at se ud.

Book en badkonsulent og kom forbi til en snak om dit næste badeværelse

Hos Shape House tilbyder vi besøg af vores erfarne badeværelsesspecialist, som kan omsætte dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Med mange års erfaring i branchen har vores specialister den nødvendige ekspertise til at finde det badeværelseskoncept, der passer bedst til dine behov og budget.

 

Uanset om du har begrænset plads eller skal renovere et stort luksusbadeværelse, kan vores team inspirere og rådgive dig, så du får et badeværelse, der bringer glæde i mange år fremover. For at booke et besøg fra vores specialist, udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside, og vi arrangerer en tid, der passer dig.

TRYK HER FOR AT FINDE OS