INR - Shape House A/S
16386
page-template-default,page,page-id-16386,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

INR er nordisk design på badeværelsesmøbler i premium kvalitet – og i materialer skabt til at holde i hjemmets mest udsatte miljø – i mindst 15 år. INR designer, producerer og sælger badeværelsesmøbler, armaturer og håndklædetørrere og er svensk markedsleder inden for bruseløsninger.

Kig forbi Shape House og se en verden af omhyggeligt udformede moderne og fremtidige badeværelsesikoner, som hver især – men bedst af alt i grupper – tilføjer stil til dit ikoniske badeværelse.

DE NYESTE PRODUKTER FRA INR

AIR Unlimited
AIR Unlimited giver dig muligheden hos INR for første gang, at bygge dit helt eget møbel med en specialtilpasset bordplade.
AIR WOOD
Den rumindelte inderskuffe er massiv og kommer altid Natural Oak med fingertappede samlinger.
Edge Brusevæg med sway Glas
Sway er et smart retroglas med en riflet overflade, som er spændende både for øjen og følelsen.
Sway
Her et nærbillede af den riflede overflade på Edge.
Møbler i farver
Hos INR kan du få dit møbel, spejlskab & højskab lakeret i 2050 friske farver på NCS farve-kortet. Her ses 3 af INRs udvalgte trend-farver.
LINE håndklæddetørrer
LINE præsenterer sig særligt eksklusivt i par eller i grupper på tre. Lysstriben øverst indikerer, at den opvarmede håndklædetørrer er tændt og klar til at varme dit håndklæde.
Unleashed Overflader
i Unleashed-konceptet finder du finsherne Brushed Bronze, Brushed Stainless & Brushed Brass, til ARC Original & LINE.
En verden af materialer
INR har helt sikkert et materiale, en farve og en form der passer lige netop til dig. Kom forbi Shape House og lad os vise dig mulighederne.

PLANLÆG DIT BADEVÆRELSE MED INR'S VÆRKSTED

SE INR I VORES 800 M2 STORE BUTIK

Book en badkonsulent og kom forbi til en snak om dit næste badeværelse

Hos Shape House sidder vores kompetente og veluddannede indretningskonsulenter klar til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Med mange års erfaring fra badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket badeværelse, der bedst lever op til dine behov, krav og rammer.

Uanset om du kun har ganske få kvadratmeter at gøre godt med eller om det er et kæmpe luksusbadeværelse, du skal have renoveret, kan vores personale inspirere og sparre, så du ender op med et badeværelse, du kan have glæde af i mange år.

TRYK HER FOR AT FINDE OS