FLISER - Shape House A/S
17372
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17372,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

FLISER

STORT UDVALG I FLISER TIL BADEVÆRELSET

 

I vores 800m2 store butik, finder du et stort og eksklusivt udvalg af fliser og klinker til badeværelset. Vi har badeværelsesfliser i alle tænkelige størrelser, farver og materialer – så er du ude efter inspiration til nye fliser eller klinker til dit badeværelse, kan vi anbefale at lægge vejen forbi vores butik. Her kan du lade dig inspirere i vores 800m2 store butik hvor vi er klar til at hjælpe dig.

 

GUIDE TIL AT VÆLGE DE RIGTIGE BADEVÆRELSESFLISER

 

Det er ikke ligegyldigt hvilke fliser vælger til dit badeværelse, og udbuddet af fliser på markedet er uendeligt. Det er derfor en god ide at gøre dig nogle dybere overvejelser, inden du beslutter dig for, hvilke fliser eller klinker du vil have i dit badeværelse, så du på den måde ender op med en løsning, der er holdbar og tidssvarende over en længere periode.

Du bør blandt andet tænke over, om du skal vælge moderne badeværelsesfliser, der typisk går af mode efter en kortere årrække, eller om det er mere fornuftigt at vælge en mere klassisk flise, som typisk fremstår mere tidssvarende over en længere periode.

Størrelsen af fliserne har indflydelse på antallet af fuger i badeværelset. Jo større fliser og klinker du vælger jo færre fuger. Dette har betydning i forhold til bekæmpelse af kalk i badeværelset.

Du bør også tænke over, hvor meget rengøring og vedligeholdelse den flise du ønsker dig kræver, og om du kan leve op til det niveau.

Der er naturligvis forskel på, hvor i dit badeværelse fliserne skal sidde, da fliser i en brusekabine typisk er mere udsatte end f.eks. gulvfliser.

 

FÅ HJÆLP TIL VALG AF FLISER OG KLINKER TIL BADEVÆRELSE

 

Hos Shape House har vi et stort udvalg af eksklusive fliser og klinker i mange forskellige farver og varianter. Alle vores fliser er lavet af kvalitetsmaterialer og kommer fra Fliseuniverset, som vi også kan henvise til, hvis de har noget der ligger udenfor vores sortiment. 

Så kom ned i forretningen og find fliserne til dit nye badeværelse.

 

 

INSPIRATIONSBILLEDER FRA FLISEUNIVERSET

SE FLERE FLISER I VORES 800 M2 STORE BUTIK

Book en badkonsulent og kom forbi til en snak om dit næste badeværelse

Hos Shape House sidder vores kompetente og veluddannede indretningskonsulenter klar til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Med mange års erfaring fra badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket badeværelse, der bedst lever op til dine behov, krav og rammer.

Uanset om du kun har ganske få kvadratmeter at gøre godt med eller om det er et kæmpe luksusbadeværelse, du skal have renoveret, kan vores personale inspirere og sparre, så du ender op med et badeværelse, du kan have glæde af i mange år.

TRYK HER FOR AT FINDE OS