Duravit - Shape House A/S
16343
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16343,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Duravit leverer stort set alt til det eksklusive badeværelse, herunder sanitet, møbler, badekar og tilbehør. I vores store butik har vi en udstilling, hvor du også finder mange af de lækre ting fra Duravit. Du kan se et udsnit i billederne.

DE NYESTE PRODUKTER FRA DURAVIT

L-Cube møbel - det klassiske valg. Design by Christian Werner
Designeren har fjernet alle unødvendige elementer for at opnå den ultimative forsimplede skønhed. Serien er både klassisk, praktisk og anvendelig til bådestore og små badeværelser.
Happy D.2 Plus C-bonded. Design by Sieger Design.
Med en helt ny og radikal teknisk løsning udviklet af Duravit, er vasken nu integreret med vaskeskabet på en innovativ måde. Fremstillet med milimeter præcision bliver vask og møbel til en flot enhed.
Happy D.2 Plus vægtoilet i mat antrasit
Det væghængte toilet er mat antracit udvendig og blank antracit indvendig - af hygiejniske grunde. Derudover er toilettet Rimless, hvilket betyder at det er lettere at holde rent. Det tilhørende toiletsæde er med softclose og aftagelig for nem rengøring.
Xviu vask med stativ. Design by Sieger Design.
Viu serien imponerer ved første øjekast med sine gennemtænkte detaljer, subtile materialekombinationer og præcise udførelse. Geometriske konturer og organiske linjer kombineres for at skabe en unik ren skulptur. Men den patenterede c-bonded teknologi er vasken perfekt forbundet til Xviu stativet. Spejlene har en LED lysliste med touch betjening.
Soleil by Starck. Design by Philippe Starck.
Med sine fin konturer og bløde linjer bidrager Soleil by Starck serien med fred og ro til badeværelset. Det tidløse og moderne design passer perfekt til alle indretninger. Det fritstående badekar er fremstillet i DuraSolid og har en mat silkeagtig overflade.
White Tulip, design by Philippe Starck
For første gang nogensinde har Philippe Starck designet en komplet serie for Duravit. Møbler, håndvaske, armaturer, spejle med lys, badekar og toiletter danner den luksuriøse serie, som har fået navnet White Tulip. Formerne i hvert design mimer på hver deres måde den organiske silhuet af en hvid tulipan i blomstring.
Luv, design by Cecilie Manz
Nordisk elegance. Det unikke design i Luv serien kombinerer nordisk minimalisme med tidløs elegance. Bløde former tillader en stringent geometri. Det smukke stilrene badekar i Luv serien er på samme tid både enkelt og udtryksfuldt og bliver med sin matte overflade et dragende blikfang i badeværelset.
SensoWash Starck f
Designet af det nye SensoWash Starck f douchetoilet imponerer med sin rene æstetik og tidløse modernitet. Af tekniske og innovative finesser kan nævnes personsensor til automatisk åbning af låget, brugeridentifikation i sædet, et bredt udvalg af justeringsmuligheder til sædevarmen, brusestrålen og tørrefunktion.

SE DURAVIT I VORES 800 M2 STORE BUTIK

Book en badkonsulent og kom forbi til en snak om dit næste badeværelse

Hos Shape House sidder vores kompetente og veluddannede indretningskonsulenter klar til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Med mange års erfaring fra badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket badeværelse, der bedst lever op til dine behov, krav og rammer.

Uanset om du kun har ganske få kvadratmeter at gøre godt med eller om det er et kæmpe luksusbadeværelse, du skal have renoveret, kan vores personale inspirere og sparre, så du ender op med et badeværelse, du kan have glæde af i mange år.

TRYK HER FOR AT FINDE OS