3D VISUALISERINGER - Shape House A/S
16495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16495,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

OVERVEJER I AT FÅ LAVET EN 3D TEGNING?

Eksempler på 3D tegninger vi har lavet for vores kunder.

1. KIG FORBI

Kom forbi vores 800m2 showroom og gå en tur med en af vores inderetningskonsulenter. Her kan du lade dig inspirere af vores mange brands og miljøer.

2. DIT DRØMMEBADEVÆRELSE

Sammen med dine noter, og de tegninger / mål du kommer med til os, kan vi sammen definere hvilke elementer der skal indgå i dit drømmebadeværelse her i Shape House.

Prisen for en 3D Tegning er kr. 3.000,00,- inkl. moms. 

3. 3D TEGNINGEN

Efter vi er blevet enige om hvilke produkter der skal indgå i jeres næste badeværelse laver vi så 3D tegningen, så det er muligt at se, hvorledes badeværelset vil komme til at se ud.

Book en badkonsulent og kom forbi til en snak om dit næste badeværelse

Hos Shape House sidder vores kompetente og veluddannede indretningskonsulenter klar til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Med mange års erfaring fra badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket badeværelse, der bedst lever op til dine behov, krav og rammer.

Uanset om du kun har ganske få kvadratmeter at gøre godt med eller om det er et kæmpe luksusbadeværelse, du skal have renoveret, kan vores personale inspirere og sparre, så du ender op med et badeværelse, du kan have glæde af i mange år.

TRYK HER FOR AT FINDE OS