STRØMBERG
16397
page-template-default,page,page-id-16397,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

STRØMBERG

Strømberg Bad er et af markedets førende mærkevare af håndklædetørrer, badekar. bruseafskærmninger, baderumsmøbler og badtilbehør.

DE NYESTE PRODUKTER FRA STRØMBERG

Lucca 180
Foldedør der kan åbnes både udad og indad. 8 mm sikkerhedsglas med Easy Clean-behandling. Standardhøjde 2000 mm overkant på glas. Skræddersyet på 400-1000 mm.
Nino back to wall
Ovalt halvt fritstående badekarmed to ryglæn. Inklusive af- og overløbssæt. Lavet i Lucite støbeakryl.
Cento
Cento har et luftigt og tidløst skandinavisk design. God plads mellem rørene, nem at holde ren og brugervenlig.
Leno Messing
Leno har et vertikalt design, med integrerede kroge som giver håndklæderne fuld eksponering for luftcirkulation i rummet og hurtigere tørring.
Leno Sort
Leno har et vertikalt design, med integrerede kroge som giver håndklæderne fuld eksponering for luftcirkulation i rummet og hurtigere tørring.
Noma 180
Foldedør der kan åbnes både udad og indad. 6 mm sikkerhedsglas med Easy Clean-behandling. Standardhøjde 2000 mm overkant på glas. Skræddersyet på 200-1000 mm.
Arden
Med en rund form inspireret af ægget, klart og rent design. De ultratynde sider gør at du får maksimalt ud af badeområdet. Badekar med to ryglæn og afløb i midten.
Slide 42
Med slide 42 får du en ekstra stabil løsning i et elegant design. 6 mm sikkerhedsglas med Easy Clean-behandling. Standardhøjde 2005 mm til overkant af profiler. Sort, krom eller lakeret messing profiler.

SE STRØMBERG I VORES 800 M2 STORE BUTIK

Book en badkonsulent og kom forbi til en snak om dit næste badeværelse

Hos Shape House sidder vores kompetente og veluddannede indretningskonsulenter klar til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Med mange års erfaring fra badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket badeværelse, der bedst lever op til dine behov, krav og rammer.

Uanset om du kun har ganske få kvadratmeter at gøre godt med eller om det er et kæmpe luksusbadeværelse, du skal have renoveret, kan vores personale inspirere og sparre, så du ender op med et badeværelse, du kan have glæde af i mange år.

    TRYK HER FOR AT FINDE OS