Trends & Tendenser - Shape House A/S
17434
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17434,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Trends & Tendenser

1. DRØMMEN OM DIT NYE BADEVÆRELSE

Hvis du ingen begrænsninger havde og bare kunne slå dig løs, hvordan skulle dit badeværelse så se ud? Hvordan skulle det føles og hvordan skulle det dufte?

 

Måske skal fliserne være mørke, rå, farverige eller enkle. Det kan være at hyggen skal være i fokus, eller funktionaliteten i top.  – Der er nærmest ingen grænser for hvad der kan lade sig gøre, så slip fantasien løs.

 

Du kan med fordel lave en grov opmåling og tegning af dit rum forud for dit besøg hos os, så kan vi nemmere tale om mulighederne med dig

2. BESØG SHAPE HOUSE MED DIN BADEVÆRELSES-DRØM

Når du har gjort dig nogle tanker og overvejelser, og er klar til at få input, kan du booke en tid på hjemmesiden, eller ringe til os i butikken. 

 

Når vi mødes i butikken, vil vores indretningskonsulenter stå klar til at oversætte dine tanker og drømme til virkelighed.

 


I vores 800m2 store butik kan du se og opleve et hav af møbler, armaturer og fliser fra alle vores brands. Sammen med en konsulent kan vi finde ud af præcis hvilke komponenter der passer ind i dit kommende badeværelse, der overholder budgettets rammer.

KOM FORBI OG SE VORES 800 M2 STORE BUTIK

Book en badkonsulent og kom forbi til en snak om dit næste badeværelse

Hos Shape House sidder vores kompetente og veluddannede indretningskonsulenter klar til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Med mange års erfaring fra badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket badeværelse, der bedst lever op til dine behov, krav og rammer.

Uanset om du kun har ganske få kvadratmeter at gøre godt med eller om det er et kæmpe luksusbadeværelse, du skal have renoveret, kan vores personale inspirere og sparre, så du ender op med et badeværelse, du kan have glæde af i mange år.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

TRYK HER FOR AT FINDE OS