KONKURRENCE
17729
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17729,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

KONKURRENCE

VIND EN 3D TEGNING TIL EN VÆRDI AF KR. 3.000,00,-! 

TILMELD DIG VORES KONKURRENCE VED AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV, SÅ ER DU MED I KONKURRENCEN OM EN 3D TEGNING TIL EN VÆRDI AF KR. 3.000,00,- PR. STK.

NYT BADEVÆRELSE? 

1. FÅ BESØG AF EN BADEVÆRELSES-SPECIALIST

 

Udfyld dine kontaktdata gennem vores chat eller via formularen forneden. Herefter vil vores autoriserede VVS-installatører aftale en dato med dig for et besøg. Her kan I drøfte idéer og tanker om, hvordan dit kommende badeværelse skal se ud, og de kan rådgive dig om, hvilke elementer der passer bedst til netop dit badeværelse.

Vores specialist vil også foretage en opmåling af rummet, hvilket er afgørende for at udarbejde et 3D indretningsforslag sammen med et tilbud på totalentreprisen

2. BESØG SHAPE HOUSE MED DIN BADEVÆRELSES-DRØM

Efter besøget hos dig kan du besøge Shape House. Når du besøger os, vil vores indretningskonsulenter stå klar til at hjælpe med at oversætte dine tanker og drømme til virkelighed.

I vores butik i Rødovre eller Ishøj kan du se og opleve et bredt udvalg af møbler, armaturer og fliser fra vores udvalgte brands. Sammen med en konsulent kan vi identificere de perfekte komponenter, der passer ind i dit kommende badeværelse, samtidig med at vi overholder dit budget.

3. TILBUD OG 3D VISUALISERING AF DIT NYE BADEVÆRELSE

Efter opmålingen af dit rum og planlægningen af dine ønskede komponenter udarbejder vi et tilbud på totalentreprisen. Vi gennemgår dette tilbud sammen og tilbyder dig muligheden for at få en 3D-visualisering af dit kommende badeværelse mod en betaling på kr. 3.000,- inklusive moms. Dette giver dig det bedst mulige beslutningsgrundlag.

4. TOTALENTREPRISEN PÅ DIT NYE BADEVÆRELSE

 

Vi koordinerer og kommunikerer med alle de håndværksgrupper, der er nødvendige for at gennemføre projektet. Vores mål er at gøre processen nem og gnidningsfri for dig, så du kan nyde dit drømmebadeværelse inden for 4-6 uger med minimal forstyrrelse undervejs.

Book en badkonsulent og kom forbi til en snak om dit næste badeværelse

Hos Shape House sidder vores kompetente og veluddannede indretningskonsulenter klar til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Med mange års erfaring fra badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket badeværelse, der bedst lever op til dine behov, krav og rammer.

Uanset om du kun har ganske få kvadratmeter at gøre godt med eller om det er et kæmpe luksusbadeværelse, du skal have renoveret, kan vores personale inspirere og sparre, så du ender op med et badeværelse, du kan have glæde af i mange år.

    VÆLG AFDELING