axor - Shape House A/S
16106
page-template-default,page,page-id-16106,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

DE NYESTE PRODUKTER FRA AXOR

AXOR Citterio
Håndvaskarmaturet er designet af italienske Antonio Citterio. Her med pin-greb og i PVD-overfladen børstet nikkel.
AXOR Citterio
Fås også til vægmontering og som her i PVD-overfladen poleret sort krom, der er ekstra holdbar og skinnende.
AXOR One
AXOR One er skabt af Barber Osgerby og er enkelt og minimalistisk i sit udtryk. Her et 3-huls Select-armatur i PVD-overfladen børstet nikkel.
AXOR One
Fås også til bruseren. Den matsorte overflade er populær, og med god grund: Den står smukt til den skandinaviske stil.
AXOR One
Det slanke AXOR One håndvaskarmatur i mat sort har et særligt fladt greb, der sammen med den slanke tud gør designet enkelt og stilfuldt.
AXOR Citterio E
Arkitekt Hadi Teherani har her skabt sit personlige badeværelse med et bruseområde i AXOR Citterio E-design med afrundede hjørner.
AXOR One
Gennemført minimalisme ved badekarret med den buede, gulvstående AXOR One kartud i børstet nikkel PVD-overflade.
AXOR Starck
En tidløs klassiker: AXOR Starck armaturet er velkendt og evigt smukt. PVD-overfladen børstet bronze er med til at skabe en personlig stil ved vasken.

SE AXOR I VORES 800 M2 STORE BUTIK

Book en badkonsulent og kom forbi til en snak om dit næste badeværelse

Hos Shape House sidder vores kompetente og veluddannede indretningskonsulenter klar til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Med mange års erfaring fra badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket badeværelse, der bedst lever op til dine behov, krav og rammer.

Uanset om du kun har ganske få kvadratmeter at gøre godt med eller om det er et kæmpe luksusbadeværelse, du skal have renoveret, kan vores personale inspirere og sparre, så du ender op med et badeværelse, du kan have glæde af i mange år.

TRYK HER FOR AT FINDE OS